Ada & Robert

Pe masura ce trece timpul realizez ca am luat o decizie foarte buna acum 3 ani cand am ales sa merg pe acest drum al fotografiei de nunta. Probabil nu multi stiu ce se ascunde in spatele acestei activitati, pentru ca ceea ce se vede este doar o mica parte, de aproximativ 20% din tot ceea ce reprezinta aceasta meserie. Restul orelor sunt petrecute in fata monitorului, ore foarte obositoare si poate plictisitoare, insa imi iau energia pentru ele din fiecare eveniment petrecut langa oameni atat de faini, bucurandu-ma cu fiecare moment sau stare pe care o fotografiez.

Revenind la aceasta postare, nu cred ca Ada si Robert mi-au ascultat sfaturile pe care le dau de obicei la prima intalnire, de a se bucura din plin de ziua nuntii, pentru ca ei sunt exact asa si nu au facut nici un efort sa fie altfel. Au inceput ziua foarte relaxati, bucurandu-se de fiecare moment in parte, iar cand au ajuns la restaurant totul a explodat si a continuat asa pana la sfarsitul petrecerii. S-au bucurat alaturi de cei prezenti si s-au distrat atat de tare, incat Ada aproape ca isi pierduse vocea spre dimineata.

Ada, Robert, sunteti minunati si va multumesc pentru incredere! A fost o placere sa va fiu alaturi si va multumesc pentru cadoul primit dupa sedinta foto! L-am savurat cu placere si mi-a bucurat serile in vacanta ce a urmat imediat dupa 🙂 .

Cu drag,

Vali

PS: Si de aceasta data Ciprian Plesca a fost alaturi de mine si a facut o treaba excelenta, iar trei din fotografiile de mai jos sunt ale lui. Thanks my friend!

Slideshow-ul se poate viziona doar cu parola obtinuta de la cei doi. Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *