I’m a wedding storyteller!

Hello! Sunt Vali Matei si imi place sa spun despre mine, ca sunt un tip norocos. Si asta pentru ca desi economist la baza, am ajuns sa fac ce imi place si sa transform pasiunea mea pentru fotografie intr-o munca pe care o fac cu drag in fiecare zi. Dupa 10 ani petrecuti la un birou, intr-o firma de telecomunicatii, am decis ca e timpul pentru o schimbare si sa ma ocup de ceea ce inainte era doar “un viciu” care imi ocupa timpul liber.
I’m a wedding storyteller! Si asta pentru ca imi place să documentez o nunta exact așa cum a fost în realitate, fără să alterez sentimentele trăite și exprimate într-o zi atât de specială. Intotdeauna fotografile mele vor fi naturale, energice, funny, căutând să surprind expresiile, gesturile, trairile și emoțiile oamenilor.


Daca intr-o zi, la un colt de strada, la o masa retrasa, veti vedea un tip cu barba si mustata cerata, cu pantofi galbeni si o camasa colorata, mancand cu pofta un desert sau savurand un vin rosu si un trabuc, puteti sa va asezati cu incredere, imi va face placere sa ne cunoastem si sa stam la povesti.

Fotografia pentru mine este o aventura si nu am de gand sa ma opresc prea curand!