3+1

Tipul #REBEL din fotografiile de mai jos, nu este deloc asa, ci mai degraba #GREATEST DAD si un sot minunat. Nu cunosc pe cineva mai familist ca Marius, mai dedicat si mai implicat in ceea ce tine de casa si familie. Cei apropiati si nu numai, stiu ca intalnirea mea cu Marius a fost cea care mi-a schimbat drumul in viata, el fiind cel care m-a ajutat si m-a incurajat sa fac fotografie de nunta si bine a facut 🙂 , iar de atunci ne leaga o prietenie sincera care nu se va termina prea curand.

Monica si Marius au avut parte pana acum de o multime de sedinte foto cu ei doi sau impreuna cu Theo (este de inteles la cati prieteni fotografi au), dar pentru ca se apropia aparitia si celui de-al patrulea membru al familiei, trebuia sa suprindem aceste momente frumoase. Monica era in ultima perioada a sarcinii si nu ne puteam deplasa prea departe de casa, intr-un loc special pentru astfel de fotografii, asa ca la nici 50 de metri de blocul lor, am gasit locul ideal si cel mai exotic din cate puteam sa gasim pentru o sedinta foto de familie 🙂 . La scurt timp dupa ziua aceea, a venit pe lume si micuta Ana si abia astept urmatoarea sedinta foto in care sa fie si ea pezenta.

Monica, Marius, Theo si Ana, stiti cat imi sunteti de dragi, asa ca ne vedem in cateva zile sa bem o limonada si sa o mai tin in brate pe Ana 🙂 .

Cu mare drag,

Vali

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *