WORKSHOP

I’m a wedding storyteller! Nu este un workshop despre tehnica fotografica, strategii de marketing sau despre cum sa te promovezi in acest domeniu. Este o experienta, in urma careia participantii sa descopere fotografia mai mult ca pe un mod de viata, nu ca pe un job de weekend. Pe langa asta, este un workshop despre cum vad eu fotografia de nunta si ce fac in spatele aparatului foto sau in fata calculatorului pentru ca mirii sa primeasca nu doar niste fotografii, ci o poveste in imagini de la nunta lor.

Vor fi doua zile pline, de dimineata pana seara tarziu si imi doresc ca participantii, dupa aceste zile petrecute impreuna, sa nu ramana cu informatii precum ce diafragma si ISO folosesc in biserica sau la sedinta foto, ci mai degraba cu o alta perspectiva asupra fotografiei de nunta, cu energia si dorinta de a spune povesti frumoase prin imagini, de la fiecare eveniment in parte.

Daca esti interest de o astfel de experienta, te rog sa imi scrii un mail si cand voi sustine acest workshop, te voi anunta din timp si vei primi toate informatiile necesare. Locurile sunt limitate la maxim 10 participanti.

Pentru inscrieri si mai multe informatii, va rog sa imi scrieti la: contact@valimatei.ro