WORKSHOP

Dupa cateva incurajari din partea colegilor fotografi si dupa alte cateva ezitari ale mele (perfectionist fiind), ca de fiecare data cand a trebuit sa fac ceva important si de care sa fiu sigur ca iese asa cum imi doresc, mi-am facut curaj pentru a pregati si sustine primul meu workshop de fotografie de nunta.

Nu va fi un workshop despre tehnica fotografica, despre strategiile de marketing, despre cum sa te promovezi in acest domeniu sau despre cum sa iti gasesti clientii. Imi doresc sa creez o experienta, una din care cei care participa sa descopere si sa inteleaga ca fotografia de nunta nu este un job oarecare sau un job de weekend, ci mai degraba un stil de viata si un mod de a gandi creativ. Imi doresc ca participantii, dupa cele doua zile petrecute impreuna, sa nu ramana cu informatii precum ce diafragma si ISO folosesc la sedinta foto, ci mai degraba cu o alta perspectiva asupra fotografiei de nunta, cu energia necesara pentru un nou sezon si dorinta de a spune povesti frumoase prin imagini, de la fiecare eveniment in parte.

Vor fi doua zile pline, de dimineata pana seara tarziu. Dupa aceste doua zile, toti cei prezenti, sper sa plece acasa cu informatii utile pe care sa le puna in practica, dar pe langa asta, ii asigur ca vor ramane cu o experienta faina si noi prieteni.

Asa ca, abia astept sa cunosc 12 oameni pasionati de fotografie, ca si mine. Acesta nu este un criteriu obligatoriu, dar cu siguranta la finalul celor doua zile petrecute impreuna, toti cei prezenti vom deveni mai pasionati, mai dornici de fotografie buna si sper eu mai inspirati si motivati pentru fiecare eveniment pe care urmeaza sa il fotografiem.

Pentru inscrieri si mai multe informatii, va rog sa imi scrieti la: contact@valimatei.ro

Pe curand,

Vali